Clairvoyance

Universet har altid en masse fine budskaber og redskaber til os, som ofte er uden for vores egen sansers rækkevidde. Derfor kan det være godt, at få hjælp af mig som clairvoyant som kan videregive det som vil være godt for dig at vide.

Jeg vil under en clairvoyance altid starte med at oprette kontakt til den åndelige verden og ved hjælp af dem guide og fortælle om dig. En individuel clairvoyance indeholder en masse muligheder for at du kan få besvaret dine egne spørgsmål.

Vær opmærksom på, at jeg af etiske årsager kun kan stille ind på dig og ikke på andre personer, men kun dit forhold til personen.

Clairvoyance er godt til dig, som har brug for nogle klare svar. Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og skub i den rette retning til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

Du skal være opmærksom på at jeg under en clairvoyance aldrig giver dig mere information end jeg føler, at du kan håndtere.

En behandling varer 1 time