Regressions terapi

Regressions-terapi (genkaldelses-terapi) er en nænsom form for følelsesforløsende terapi. Man kan også kalde det en blid form for hypnose. 
Der arbejdes med årsag og sammenhæng, hvor fortidens oplevelser bearbejdes i en kombination af terapi og healing. Vores krop husker; følelserne er den første sans vi har med os. Ved at udløse den biologiske cellehukommelse kan man gå tilbage til fortidens begivenheder og vores reaktionsmønstre i forhold til det skete.

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dig og hvilket tema du gerne vil arbejde med. Derefter ligger du dig på briksen under et tæppe. Jeg hjælper med at frigøre blokeringer og uhensigtsmæssige handlingsmønstre der slippes ved hjælp af en speciel spørgeteknik og healing. Du får hjælp til at se meningen med den modgang du har oplevet.

Terapien giver på den måde en forståelse af vores reaktionsmønster på fortidens begivenheder og åbner derved nye veje til at se på fremtiden. Terapien skærper samtidig opmærksomheden på de unikke evner og kvaliteter hvert menneske er i besiddelse af, som jo netop gør dem helt specielle.
Terapien afsluttes hver gang med det tema der er blevet arbejdet med. 

En behandling varer 1-1,5 time.